Personlig assistans

Personlig assistans

Nuvida AB har ingått partnerskap med Omtanken i Dalarna inom personlig assistans.

Omtanken i Dalarna har bedrivit verksamhet inom personlig assistans sedan 1994. Partnerskapet är främst tänkt till att utveckla Omtankens verksamhet utanför Dalarna.

– Jag ser väldigt positivt på detta. När vi träffats och diskuterat våra olika verksamheters inriktning och bakgrund så ser jag att vi delar samma värderingar och syn på hur personlig assistans ska bedrivas. Jag har under en längre tid funderat på hur vi kan trygga verksamheten inför framtiden och nu känner jag att vi fått till en lösning som känns riktigt intressant, vi får in ett nytt positivt driv i Omtanken i och med detta, säger Omtankens ägare Thomas Nordström.

– Vi på Nuvida ser Omtanken som en mycket intressant och respekterad verksamhet inom ett område som ligger oss nära, i fråga om inriktning och utförande, säger Nuvidas vd Jonas Uhlin. – Att få bli en del av ett bolag som jobbat inom branschen i över 20 år med brukarens behov i fokus känns helt rätt. Vi har i och med detta stora förhoppningar om att tillsammans kunna föra Omtankens vision vidare och utveckla bolaget framåt.

Thomas Nordström kommer jobba vidare tillsammans med sina kollegor på Omtanken, från bolagets nya kontor i centrala Borlänge.

Vid frågor är ni välkomna att kontakta

Jonas Uhlin, vd Nuvida AB 070-321 29 26
Robert Hedström, HR, Nuvida AB 073-075 40 01

För mer information om Omtanken i Dalarna se: Omtankens hemsida