Om Nuvida

Om vår verksamhet

Nuvida vill hjälpa människor till en trygg tillvaro. Det har varit grundstenen i vår verksamhet ända sedan vi började driva boenden 2011. Vårt arbete bygger dessutom på tanken att alla människor kan bidra i ett samhälle – och att det är viktigt att alla får chansen att visa det. Oavsett bakgrund.

Våra värderingar grundar sig i våra ledord, Passion, Medmänsklighet och Professionalism.

Nuvida har på relativt kort tid blivit en aktad entreprenör och samarbetar med såväl kommuner och statliga organisationer som privata aktörer. Vi har kontor i Örebro, Borlänge och Ludvika.

Välkommen till Nuvida

Företagsfakta

Vår branschorganisation Vårdföretagarna Almega förespråkar att företag inom välfärden (skola, vård & omsorg) öppet visar företagsfakta. Syftet är att visa att vi privata aktörer inom välfärden arbetar minst lika hårt och seriöst som våra offentliga kollegor. Vi följer samma högt ställda krav och riktlinjer och vill gärna bidra till transparens och öppenhet. Därför har vi kompletterat vår hemsida med nedanstående information.

Kontaktuppgifter
Nuvida i Bergslagen AB
Sundbyviksvägen 11
705 10  Örebro

Telefon 070-321 29 26
E-post: info@nuvida.se

Basfakta
Företaget bedriver HVB med inriktning mot barn och ungdomar. Vi bedriver även verksamhet med inriktning mot personlig assistans.

Personal
24 anställda fördelade på 12 kvinnor och 12 män, dec 2017.
Sjukfrånvaro under 2017: 3,8 % (antal sjukdagar dividerat med antalet möjliga arbetsdagar).
Kollektivavtal är tecknat med Vårdföretagarna Almega.

Företagsledning & ägare
På Allabolag.se finns mer information om Nuvida i Bergslagen AB.
Ägare: 91% ägs av Tom Sakofall, Henrik Eriksson & Mikael Ingesson, övriga 9% ägs av Nuvida Management Holding AB.

Kvalitet
Vi driver HVB hem som blivit granskade och godkända av IVO, Inspektionen för Vård & Omsorg. IVO gör under året ett flertal inspektioner av vår verksamhet.

Vad sägs om oss

  • Vi är oerhört nöjda med samarbetet och det arbete Nuvida utför i HVB-hemmet Ludvika gård. Samarbetet präglas av tydlighet, effektivitet och god dialog.
    Camilla HofströmVerksamhetschef IFO, Ludvika kommun
  • Vi har ett mångårigt samarbete med Nuvida som vi är mycket nöjda med. De är mycket kunniga på sitt område, alltid tillmötesgående samt snabba och flexibla. Kan varmt rekommendera Nuvida som samarbetspartner.
    Thomas ÅhmanVasaparken Fastighetsförvalning
  • Vi har sedan ett drygt år ett övergripande samarbete med Nuvida, som vi är mycket nöjda med och som kompletterar vår egna organisation på ett utmärkt sätt. Nuvida är en mycket kompetent och flexibel samarbetspartner inom ABT som vi gärna rekommenderar.
    Maths GyllenmanVerksamhetschef, Hotell Skinnargården